Overzicht deelnemers

Deelnemers Alphens Straatmuzikanten Festival op zaterdag 31 augustus 2019 in het Alphens Centrum.

Pattiwael & Nanuru (Assen) | Backdoor Stompers (Zwolle) | Wim Aanen (Alphen aan den Rijn) | Wil & Ron (Duivendrecht) | Herbie Blues (Veendam) | Duo van Piekeren (Maarn) | The Singin’ Saloongirl (Enkhuizen) | Mark Indigo (Den Haag) | Moris (Sittard) | Bottle Up & Go (Enkhuizen) | Džas (Leiden) | Refined (Boskoop) | Blues After Seven (Zoetermeer) | Willy’s One Man Band (Tilburg) | Matthijs Pander (Alphen aan den Rijn) | Alex B. (Elst) | Straatzanger Pier’n lala (Hamme België) | Kees Faessens Rolwagensteeg (Gouda) | Saxofoonkwartet Blovi (Utrecht) | HK3O (Den Haag) | Cool Six Brass Collective (Alphen aan den Rijn) | Emi Pereza (Utrecht) | Guy. G. Gorman and the G-Men (Voorburg) | Pusher Bert Suttorp (Alphen aan den Rijn) | Uki-Man (Leiden) | El Pardo Marcial (Rotterdam)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s